Pages

Dec 22, 2011

KeNangAn ~


Hai,, assalamualaikum pembaca ku sekalian, kali ni saya nak cerita pasal kenangan.. Sbnarnya ada bnyak knangan yg lepas2 ni, Tapi kali ni saya fokus pada knangan during high school.. 

Gambar d atas mnunjukkan gambar knangan sewaktu blaja.. Mereka ni lah kawan2 saya, dan merupakan watak utama dalam cerita saya (hope we will be friends forever).. Selain dari kluarga saya (watak pling utama).... Sbnarnya, ada bnyak lagi gamba bersama kawan2 yg lain, tp saya mampu tunjuk yg ini saja, biarla yg lain di simpan dlm ingatan.. =)

Memang enjoyable la, spanjang tempoh bersama mreka,, datang klas sama, buat kja lab sama2, makan sama2, buat assignment sama2, ponteng klas sama (oops!!) he2.. sembahyang sama, shopping sama2, dan mcm2 lagi..

thx fren because be my friend.. (mood: terharu =P).. Hope, always contact2 la pasni.. bla nak re-union ni.. cey awal nya.. he2..

6 comments:

  1. Waalaikumusalam..hai..!!
    Kenangan semalam buat kita kuat untuk megharungi hari mendatang..!!

    ReplyDelete
  2. hehe betul lah kan ? kenangan masa sekolah adelah yg terbaik kott . best gila :)

    ReplyDelete
  3. wahhh rindunya nak pegi sekolaaaa T^T

    ReplyDelete
  4. Terima kase suma!! Biarla suma itu tersimpan menjadi kenangan masa silam kita!! suma nya da masa silam masing2.. sdih pulak.. adoi :P

    ReplyDelete
  5. best kan.....rindunya zaman persekolahan..

    ReplyDelete