Pages

Jan 6, 2013

Just Graduated~
Assalamualikum .. hai apa khabar.. lama dah Miza x duduk bercerita dekat sini.. hehe.. 

Gamba di atas sebenarnya dah lama dah. Gambar tu gambar bulan 10 tahun 2012.. hehe.. baru upload. Jadi sekarang ni Miza berstatus ‘Pencari kerja’.. memang mencabar la status ni.. bnyak mengajar Miza erti sabar dan tidak mudah putus asa. InsyaAllah.. walaupun, kadang2 Miza kecewa juga, tapi Miza percaya yang rezeki ni ada di mana2. Cuma Tuhan ja tau. Kita ni, Cuma perlu usaha ja.. 

Miza tau, selain Miza, ramai gi orang yang mase berstatus ‘Pencari kerja’ ni.. ada yg dah lama, ada yg baru ja nak cari kerja.. Bah.. sama2 la kita usaha cari keja ya.. Usaha jgn x usaha.. hehe.. yg penting jgn mudah putus harapan .. hee~ pesanan ini adalah untuk diri sendiri dan org lain.. hehe..


Kepada yg berstatus ‘Pencari kerja’ dan utk diri Miza sendiri juga, Miza nak doakan, semoga kita semua nant dapat keja tetap dan menjamin masa depan cepat2.. Aaamiiin. =)

3 comments:

 1. Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
  purely handmade products such as phone case, ear cap,
  bags, pouch and many more! 쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
  http://twinscraftlife.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

  ReplyDelete